Доступність посилання

ТОП новини

Єфремов: якби відчував якусь провину, то давно міг би виїхати з країни


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Колишній голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов зазначає, що якби відчував якусь провину, то давно міг би виїхати з країни, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

«Відчуваю я себе українцем, бо живу в Україні і не збираюся звідси нікуди їхати. Я свідомо сказав, що за собою ніякої провини не відчуваю. Зі мною можна зробити все, що заманеться, але я яким був, таким і залишуся», – зазначив він після засідання Печерського районного суду.

Також він повідомив, що зараз на нього одягнений спеціальний браслет, який контролює його пересування.

«Крім цього, протягом останнього часу мене супроводжує група осіб. Вони чергують і біля будинку, і в будинку, і постійно за мною їздять. Наскільки я розумію, супровід іде по лінії СБУ, а браслет – це від МВС», – розповів він.

Сьогодні Печерський районний суд переніс засідання щодо обрання запобіжного заходу Єфремову на 24 лютого.

14 лютого Єфремова затримали за підозрою у зловживанні службовим становищем. Печерський районний суд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою або внесення застави у 3 мільйони 654 тисяч гривень.

17 лютого за Олександра Єфремова внесли заставу, його звільнили з-під варти. За словами екс-депутата, заставу вніс колишній віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков.

Наступного дня, 18 лютого, Генпрокуратура оголосила Єфремову нову підозру у розпалюванні міжнаціонального конфлікту. Тоді суд ухвалив рішення про розгляд справи у закритому режимі. Прокуратура вважає, що відкритий розгляд може зашкодити слідству. Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу для Єфремова переносили уже двічі.

XS
SM
MD
LG