Доступність посилання

ТОП новини

На Донеччині оголошено в розшук 28 міліціонерів, які перейшли в угруповання «ДНР»


На Донеччині оголошено у розшук 28 співробітників міліції, які перейшли у так звану поліцію угруповання «ДНР», є постанови суду про затримання їх.

За повідомленням прес-служби прокуратури Донецької області, розслідуються кримінальні справи про створення або участь у терористичній групі чи терористичній організації щодо 28 колишніх працівників міліції Донецької області.

У відомстві зазначають, що на сторону сепаратистів перейшла частина правоохоронців міст Артемівська, Краматорська, Дружківки, Горлівки та Донецька.

Також у розшуку перебуває колишній виконувач обов’язків начальника Маріупольського головного управління МВС в Донецькій області, якого підозрюють у перевищенні влади або службових повноважень та сприянні учасникам злочинних організацій та приховуванні їхньої злочинної діяльності.

Від квітня минулого року на території Донецької та Луганської областей проводиться антитерористична операція. Частину цих областей досі контролюють проросійські сепаратисти. За даними ООН, від початку конфлікту на Донбасі загинуло щонайменше 6 тисяч людей.

XS
SM
MD
LG