Доступність посилання

ТОП новини

Українців серед загиблих в авіакатастрофі в Франції немає – МЗС


Громадян України на борту літака Airbus A320, який розбився 24 березня на півдні Франції, не було. Про це у Twitter повідомив речник МЗС Євген Перебийніс.

«Громадян України не було на борту літака А320 авіакомпанії Germanwings, який 24 березня зазнав катастрофи на півдні Франції», – написав він.

24 березня літак Airbus A320 зазнав катастрофи у французьких Альпах. На борту літака було 150 людей, ніхто з них не вижив. Аеробус німецької компанії бюджетної авіакомпанії Germanwings летів із Барселони до Дюссельдорфа.

У Міністерстві внутрішніх справ Франції заявляють, що розслідують всі можливі версії катастрофи, але додають, що підозри про теракт немає. На місці падіння літака знайшли пошкоджену «чорну скриньку». Міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казнев заявив, що попри це, бортовий самописець ще може бути «корисним» для з’ясування причин катастрофи літака Airbus A320.

Посол України в Німеччині Андрій Мельник повідомив, що в катастрофі літака Airbus A320 загинув німецький оперний співак українського походження Олег Брижак.

XS
SM
MD
LG