Доступність посилання

ТОП новини

Видання The Insider повідомило про загибель своєї журналістки в Києві


Як зазначає The Insider, після того, як це медіа внесли до переліку «екстремістських організацій» у Росії, Бауліна виїхала з Росії
Як зазначає The Insider, після того, як це медіа внесли до переліку «екстремістських організацій» у Росії, Бауліна виїхала з Росії

Російський проєкт із розслідувань The Insider 23 березня повідомило про загибель своєї журналістки Оксани Бауліної під обстрілом у Києві.

За повідомленням редакції, яка розташована в Латвії, Бауліна знімала руйнування після обстрілу російськими військами Подільського району столиці, коли потрапила під новий обстріл.

Крім неї, загинув ще один цивільний, двоє людей, які супроводжували журналістку, були поранені.

Читайте також: Журналістку hromadske звільнили з російського полону – редакція

Як зазначає The Insider, після того, як це медіа внесли до переліку «екстремістських організацій» у Росії, Бауліна виїхала з Росії. Вона встигла зробити кілька репортажів зі Львова та Києва.

Станом на 13 березня фонд «Справедливість для журналістів» (JFJ) задокументував щонайменше 35 атак на журналістів в Україні від початку Росією повномасштабної війни.

Зокрема, 15 березня оператор американського каналу Fox News П’єр Закржевський та українська журналістка Олександра Кувшинова загинули внаслідок обстрілу біля Києва.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG