Доступність посилання

ТОП новини

Росія: «АвтоВАЗ» зупинить роботу у квітні, бракує «електронних компонентів»


Автомобіль Datsun on-Do, створений на основі Lada Granta, який випускали підприємства групи «АвтоВАЗ», ілюстративне фото
Автомобіль Datsun on-Do, створений на основі Lada Granta, який випускали підприємства групи «АвтоВАЗ», ілюстративне фото

У Росії співробітники підприємства «АвтоВАЗ» підуть у «планову корпоративну відпустку» з 4 до 24 квітня через «тривалу кризу в постачанні електронних компонентів». Про це повідомляє агенція РБК із посиланням на пресслужбу компанії.

Раніше корпоративну відпустку планували провести з 25 липня до 14 серпня. Як заявили в компанії, рішення про перенесення відпустки сприятиме «нагромадженню необхідного запасу компонентів для забезпечення більш стабільної роботи підприємств у Тольятті та Іжевську з 25 квітня, а також у травні 2022 року».

Раніше в «АвтоВАЗ» оголошували, що 5, 9, 10 та 11 березня стануть днями простою на підприємствах в Іжевську та Тольятті через «кризу постачання електронних компонентів».

Група «АвтоВАЗ» – частина альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, група випускає автомобілі для брендів Lada, Nissan, Datsun та Renault. Альянс, до якого входить «АвтоВАЗ», займає 35,5% російського авторинку.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG