Доступність посилання

ТОП новини

У Білорусі розгорнули «Точки-У» і «Смерчі», а в Чорнобаївку стягнули нову колону техніки РФ – Генштаб


За даними Генштабу, наразі загроза ракетно-бомбових ударів та артилерійських обстрілів з території Республіки Білорусь не зникла
За даними Генштабу, наразі загроза ракетно-бомбових ударів та артилерійських обстрілів з території Республіки Білорусь не зникла

У Білорусі на окремих полігонах розгорнули два ракетних дивізіони тактичного ракетного комплексу «Точки-У» і дивізіон реактивної системи залпового вогню «Смерч». Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України увечері 20 травня.

Саме тому, як зазначають у ньому, загроза ракетно-бомбових ударів та артилерійських обстрілів з території Республіки Білорусь наразі не зникла.

Також, за даними Генштабу ЗСУ, з 22 червня по 1 липня у Гомельській області заплановано проведення зборів із залученням військовозобов’язаних.

Окрім того, українське військове керівництво повідомляє, що на окупованій Херсонщині у селищі Чорнобаївка російска армія вкотре здійснила переміщення близько 130 одиниць військової техніки.

Російське масштабне військове вторгнення в Україну триває від ранку 24 лютого. Російські війська завдають авіаударів по ключових об’єктах військової та цивільної інфраструктури, руйнуючи аеродроми, військові частини, нафтобази, заправки, церкви, школи та лікарні.

XS
SM
MD
LG