Доступність посилання

ТОП новини

Літня жінка загинула через російський обстріл Чернігівщини – ОВА


Наслідки російського обстрілу Чернігівщини, 28 квітня 2023 року
Наслідки російського обстрілу Чернігівщини, 28 квітня 2023 року

Жінка 1941 року народження загинула на Чернігівщині після того, як російські війська пізно ввечері 3 травня обстріляли населені пункти області, повідомив голова обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

«17 вибухів протягом доби біля і в населених пунктах Новгород-Сіверського і Корюківського районів. Близько 23:20 внаслідок авіаудару у селі Іванівка Новгород-Сіверського району загорівся житловий будинок та господарча будівля, ще один будинок пошкоджено. На жаль, жінка 1941 року народження загинула», – написав він у телеграмі вранці 4 травня.

Чаус додав, що інформацію щодо постраждалих ще уточнюють.

У квітні в ефірі Радіо Свобода помічник командувача Об’єднаних сил Збройних сил України Євген Силкін повідомив, що більшість населення із наближених до кордону з Росією і Білоруссю населених пунктів Чернігівської і Сумської областей евакуювали.

За його словами, частина людей вирішила залишитися, попри те, що російські військові обстрілюють прикордонні села у Чернігівській та Сумській областях.

Прикордоння Сумщини та Чернігівщини регулярно зазнає російських атак.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG