Доступність посилання

ТОП новини

Данілов: Україна пройшла половину шляху до перемоги, але найважче попереду


Олексій Данілов зауважує, що Росія продовжує ставити максималістські цілі у війні з Україною
Олексій Данілов зауважує, що Росія продовжує ставити максималістські цілі у війні з Україною

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов заявляє, що Україна пройшла половину шляху до перемоги, але найважче попереду.

«Росія продовжує ставити максималістські цілі у війні з Україною – ліквідація державності, знищення українців як нації. Час максимального зосередження – ми пройшли половину шляху до Перемоги. Але попереду найважчий відрізок – остаточно викинути агресора з нашої землі й покарати за злочини», – написав він у твіттері.

Читайте також: «Вирішальний час»: чи вдасться Україні зупинити агресію Росії у 2023 році?

Напередодні президент України Володимир Зеленський заявив, що цей тиждень для України буде «важливим із політичного погляду».

«Ми заходимо в наступний рік і маємо зберегти спільне розуміння наших національних цілей. Це звільнення нашої землі від ворога, а також відновлення України, повернення наших людей додому, подальше зближення нашої держави з ключовими партнерами, відкриття нових можливостей для України у світі – це все завдання на найближчий час», – сказав він у своєму відеозверненні.

85% українців вважають, що перемогою України у війні з Росією буде звільнення усіх її територій, включно з Кримом і Донбасом, про це свідчить опитування соціологічної групи «Рейтинг».

XS
SM
MD
LG