Доступність посилання

ТОП новини

Удар по Дніпру: влада озвучила перші дані про загиблих


Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що розбирати завали будуть всю ніч
Мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що розбирати завали будуть всю ніч

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що наразі жертвами російського удару по 9-поверхівці у Дніпрі є п’ятеро людей.

«Поранені 27 людей. Серед них шестеро дітей. Усі у лікарні. Горіть у пеклі, російські недолюдки... Уже п’ятеро загиблих», – написав він у Telegram.

У свою чергу, мер Дніпра Борис Філатов повідомив, що розбирати завали будуть всю ніч.

«Цілий район знеструмлений повністю та відключений від систем життєзабезпечення», – повідомив мер.

Заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко повідомив, що людей із постраждалого будинку знімають кранами, вони сигналізують ліхтярами і мобільними телефонами. Раніше сьогодні Тимошенко повідомляв про щонайменше 15 врятованих.

Усі дані очевидно є приблизними, бо розбір завалів триває. Раніше повідомлялося про руйнування щонайменше одного під’їзду 9-поверхівки у Дніпрі.

Вранці 14 січня, а потім і пообіді у багатьох областях України було чутно вибухи. Влада повідомляла про роботу сил протиповітряної оборони. Такі повідомлення надходили з Миколаївської, Дніпропетровської, Вінницької, Львівської областей, з Києва, Одеси, Кривого Рогу, Харкова. Через влучання в об’єкти інфраструктури влада попередила про обмеження в подачі енергоносіїв.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG