Доступність посилання

ТОП новини

За коментатора підсанкційних каналів Дудкіна внесли заставу


За словами речниці суду Тетяни Геведзе, заставу внесли напередодні
За словами речниці суду Тетяни Геведзе, заставу внесли напередодні

За коментатора підсанкційних каналів Тараса Козака Юрія Дудкіна внесли заставу в сумі 2 мільйони гривень. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в пресслужбі Київського апеляційного суду.

За словами речниці суду Тетяни Геведзе, заставу внесли напередодні, 13 квітня.

«Гроші вже зайшли на наш депозитний рахунок», – повідомила вона.

Раніше 14 квітня народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Андрій Лесик повідомив на своєму фейсбуці про внесення застави.

Читайте також: Верховний суд переніс розгляд скарги Оксани Марченко на указ Зеленського про санкції проти неї

Печерський районний суд Києва 25 лютого обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці коментатору підсанкційних каналів Юрію Дудкіну. Згодом суд дозволив йому вийти пі заставу в обсязі 2 мільйони гривень.

Служба безпеки України 24 лютого повідомила про підозру «коментатору з військово-політичних питань» Юрію Дудкіну за статтями про державну зраду та дискримінацію за расовими, національними, релігійними та іншими ознаками.

Юрій Дудкін – військово-політичний коментатор, який неодноразово з’являвся в тому числі на телеканалах NewsOne, «112» та ZIK. Вранці 24 лютого він повідомив, що в нього відбувається обшук у справі за фактами державної зради. Зміст обвинувачення Дудкін наразі публічно не коментував.

XS
SM
MD
LG