Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: упродовж дня електрику для всіх споживачів у Києві подаватимуть почергово – на 3 години


Щодо мобільного зв’язку, раніше повідомлялося, що функціонування мереж усіх мобільних операторів теж залежить від електропостачання
Щодо мобільного зв’язку, раніше повідомлялося, що функціонування мереж усіх мобільних операторів теж залежить від електропостачання

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив алгоритм подачі електроенергії для споживачів у Києві на тлі ситуації з вимкненням світла, яка загострилася масованим обстрілом з боку військ РФ 23 листопада.

«Половина споживачів поки без електроенергії. Протягом дня енергетики планують підключати електрику для всіх споживачів почергово – на 3 години», – повідомив Кличко у фейсбуці.

Він додав, що третина будинків Києва вже з теплом. Фахівці продовжують відновлювати опалення в столиці.

Раніше сьогодні у пресслужбі Київської міської військової адміністрації повідомили, що на сьогодні у столиці п’ятдесят відсотків житлового фонду перебуває у режимі аварійного відключення електроенергії. Щодо мобільного зв’язку, в КМВА повідомляли, що функціонування мереж усіх мобільних операторів залежить від електропостачання.

Напередодні у вечірньому відеозверненні президент Володимир Зеленський казав, що ситуація з електрикою залишається складною майже в усіх регіонах, але найважче поки в столиці та 15 областях.

24 листопада у ДТЕК повідомили, що у Києві світло вмикатимуть на 2-3 години до збільшення обсягу електроенергії, яка надходитиме до столиці.

23 листопада російські війська здійснили черговумасовану атаку по Україні. Ракети влучили в об’єкти критичної інфраструктури в кількох областях. Загалом було випущено близько 70 крилатих ракет. У багатьох регіонах відбулися аварійні відключення електроенергії, також виникли перебої з тепло- і водопостачанням.

XS
SM
MD
LG