Доступність посилання

ТОП новини

Фонд держмайна оформив права на державну частку в ТЦ Ocean Plaza


Йдеться про частку в 66,65% у власності ТРЦ
Йдеться про частку в 66,65% у власності ТРЦ

Фонд державного майна зареєстрував корпоративні права на державну частку в торговельно-розважальному центрі Ocean Plaza в Києві – про це пресслужба відомства повідомила 26 червня.

Йдеться про частку в 66,65% у власності ТРЦ. За даними Фонду, відповідний запис вже внесли до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Фонд анонсує аудит та оцінку майна перед ухваленням рішення щодо його подальшої долі.

«Розглядатимуться всі можливі варіанти продажу ТРЦ за ринковою вартістю. Всі отримані від продажу кошти будуть спрямовані до фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ», – йдеться в коментарі першого заступника голови ФДМ Дениса Шугалія.

Читайте також: Передано в управління АРМА майже 3 млн дол підприємства, що належить президентові російського ФК «ЦСКА»

Уряд передав державну частку торговельно-розважального центру Ocean Plaza в управління Фонду держмайна 9 червня 2023 року, доручивши його приватизувати.

Дві третини власності торговельно-розважального центру Ocean Plaza у Києві належали російському олігарху Аркадію Ротенбергу. У березні 2023 року Вищий антикорупційний суд конфіскував цей актив.

До того проєкт Радіо Свобода «Схеми» повідомляв, що ТРЦ після відновлення роботи, попри арешт майна, не приносив прибуток у державний бюджет України.

XS
SM
MD
LG