Доступність посилання

ТОП новини

Новим головою НАЗК обрали Віктора Павлущика


До конкурсу загалом було допущено 51 кандидата
До конкурсу загалом було допущено 51 кандидата

Переможцем конкурсу на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) став Віктор Павлущик, йдеться у повідомленні відомства.

«Конкурсна комісія з відбору на посаду Голови НАЗК сьогодні оголосила переможцем конкурсу Віктора Павлущика. За його кандидатуру проголосували всі шість членів комісії», – зазначили у пресслужбі НАЗК.

Далі уряд має затвердити його посаду.

Зазначається, що конкурсна комісія визначила, що «Павлущик має найкращі професійний досвід, знання і якості для виконання посадових обов’язків голови НАЗК, а також відповідає критеріям компетентності та доброчесності».

До конкурсу загалом було допущено 51 кандидата. З них за результатами тестування на загальні здібності 24 кандидати брали участь у другому етапі конкурсу та проходили співбесіди щодо доброчесності.

До наступного етапу конкурсу на посаду голови НАЗК – фінальних співбесід – пройшли десять кандидатів. Таке рішення ухвалила конкурсна комісія з відбору на посаду голови НАЗК на засіданні 20 лютого 2024 року.

Віктор Павлущик – старший детектив, керівник відділу детективів Національного антикорупційного бюро України. Також він претендував на посаду директора Нацбюро, має кваліфікацію юриста та економіста-міжнародника.

Форум

XS
SM
MD
LG