Доступність посилання

ТОП новини

Війська РФ за добу завдали 48 ударів по Харкову – голова ОВА


Харків, 31 березня 2022 року
Харків, 31 березня 2022 року

Російські військові за добу завдали 48 ударів із РСЗВ, артилерії та мінометів по Харкову, продовжуючи «чинити тиск на мирне населення і знищувати цивільну інфраструктуру», повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Крім того, за його даними, внаслідок вчорашнього артилерійського обстрілу у Балаклії загинули троє осіб, багато будинків зруйновані, вночі російські військові вдарили ракетами по Лозовій, постраждалих немає.

Він нагадав, що в Лозовій і Барвінковому влада закликає евакуйовувати населення, вже вдалося виїхати 15 тисячам громадян.

«Зараз окупанти концентруються на східному напрямку від Харкова. Ми знаємо про всі маневри і скупчення сил в Ізюмському, Куп’янському напрямах, де росіяни використовують залізницю», – йдеться в повідомленні.

Вранці 7 квітня Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що російські війська, які вторглися в Україну, продовжують активні бойові дії на Слобожанському, Донецькому, Південнобузькому та Таврійському напрямках. Зокрема, за повідомленням, на Слобожанському напрямку – триває блокування військами РФ Харкова та артобстріли.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG