Доступність посилання

ТОП новини

На Харківщині за добу одна людина загинула через підрив на міні, ще 4 поранені – Синєгубов


Напередодні Олег Синєгубов повідомляв про загибель енергетика і поранення ще чотирьох через обстріл
Напередодні Олег Синєгубов повідомляв про загибель енергетика і поранення ще чотирьох через обстріл

Російські війська продовжували обстрілювати прикордонні населені пункти Харківської області протягом доби 27 квітня, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зокрема, в селі Липці мінометний обстріл пошкодив три приватних і двоповерховий багатоквартирний будинки. У Петропавлівці пошкоджені приватні будинки, зруйновані гараж і трактор, ніхто не постраждав.

Напередодні Синєгубов повідомляв про загибель енергетика і поранення ще чотирьох через обстріл. Вранці в п’ятницю він уточнив, що комунальні працівники загинули через підрив на міні:

«Вчора у селі Токарівка Харківського району при проведені робіт з відновлення ліній електропередач автомобіль «Харківобленерго» підірвався на вибухонебезпечному предметі. 54-річний водій авто загинув на місці. Четверо працівників – від 51 до 29 років отримали поранення. Один з поранених перебуває у важкому стані, стан інших – середньої тяжкості», – заявив він.

Читайте також: В Умані внаслідок удару Росії загинули десять людей – оновлені дані МВС

Крім того, один цивільний зазнав поранення в Донецькій області, заявив голова ОВА Павло Кириленко.

«Костянтинівка двічі зазнала ракетного обстрілу: поранено одну людину, пошкоджено дитсадок, три медзаклади, шість приватних будинків і шість багатоповерхівок. На території громади ще два будинки пошкоджено в Іванопіллі», – перерахував чиновник.

Очільник Херсонщини Олекандр Прокудін повідомляв напередодні про двох загиблих внаслідок обстрілів і ще трьох поранених через обстріли регіону.

XS
SM
MD
LG