Доступність посилання

ТОП новини

Для виготовлення спецквитків для транспорту Києва бюджетні кошти не залучали – КМДА


Департамент транспортної інфраструктури цього року видав 500 тисяч перепусток
Департамент транспортної інфраструктури цього року видав 500 тисяч перепусток

Виготовлення спеціальних квитків для користування громадським транспортом у Києві оплачувалося коштом благодійників – про це Радіо Свобода повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.

Як нагадують у відомстві, спеціальний квиток для перевезення працівників підприємств критичної інфраструктури запровадили на виконання рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

Читайте також: Що потрібно зробити Україні, щоб повторити успіх Ізраїлю у боротьбі з COVID? Інтерв’ю з ізраїльським послом

«Виготовлення вищезазначеного квитка забезпечувалося в рамках надання структурним підрозділам виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) благодійної допомоги для подолання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Кошти з міського бюджету на виготовлення спеціальних квитків не використовувалися», – йдеться у відповіді.

За даними КМДА, кількість перепусток визначили «з досвіду попереднього локдауну в 2020 році», коли їх видали 400 тисяч. Цьогоріч департамент видав 500 тисяч перепусток.

Читайте також: Дії місцевої влади «дають результати» – Шмигаль про те, чому уряд не оголошує загальний локдаун

«Наразі інформація про додаткову видачу спецперепусток для проїзду в громадському транспорті в Департаменті транспортної інфраструктури відсутня», – йдеться у відповіді.

З 5 квітня в Києві діє черговий локдаун через збільшення хворих на COVID-19. Спершу планувалося, що він триватиме до 16 квітня, але згодом дію обмежувальних заходів подовжили до 30 квітня.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG