Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині 31 січня посилюють карантинні обмеження


Термін дії нових обмежень в ОДА не вказують
Термін дії нових обмежень в ОДА не вказують

У Львівській області з 31 січня посилюють карантинні обмеження через поширення коронавірусної хвороби COVID-19. Як раніше повідомила Львівська ОДА, таке рішення ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС.

З півночі 31 січня в області заборонили:

  • приймання відвідувачів закладами громадського харчування, крім адресної доставки замовлень і замовлень на винос;
  • діяльність ринків, крім продовольчих;
  • відвідання спортзалів, фітнес-центрів, басейнів, (це не стосується спортсменів національних збірних команд України та їхніх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів);
  • приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності;
  • проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих і спортивних заходів України, і матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів і здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з атестації здобувачів, заходів з оцінювання якості освіти.

При цьому, як вказують у ОДА, обмеження не застосовуватимуться, якщо всі відвідувачі й персонал матимуть негативний результат ПЛР-тесту, проведеного не більше ніж за 72 години, або сертифікат про повний курс вакцинації від COVID-19, чи сертифікат про одужання.

Термін дії нових обмежень в ОДА не вказують.

Згідно з даними МОЗ, останнім часом на Львівщині фіксують найбільше нових випадків COVID-19 з усіх регіонів України, зокрема за добу 29 січня там виявили понад три тисячі нових хворих.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG