Доступність посилання

ТОП новини

NYT: Мюллер готовий прийняти відповіді Трампа в письмовій формі


У разі, якщо Трамп надасть письмову відповідь, слідчі Мюллера вирішуватимуть питання щодо наступного кроку, можливої бесіди з президентом США, повідомило джерело NYT
У разі, якщо Трамп надасть письмову відповідь, слідчі Мюллера вирішуватимуть питання щодо наступного кроку, можливої бесіди з президентом США, повідомило джерело NYT

Спецпрокурор США Роберт Мюллер, який розслідує ймовірне втручання Росії в американські президентські вибори в 2016 році, готовий прийняти відповіді президента Дональда Трампа на свої питання в письмовій формі, повідомляє газета The New York Times. Видання посилається на джерело, «знайоме зі змістом» листа, який офіс Мюллера направив адвокатам Трампа.

У разі, якщо Трамп надасть письмову відповідь, слідчі Мюллера вирішуватимуть питання щодо наступного кроку, можливої бесіди з президентом США, повідомило джерело NYT.

Водночас, за даними співрозмовника видання, наразі невідомо, чи слідчі з команди Мюллера вимагатимуть від Трампа письмових відповідей на питання про його можливі спроби перешкодити правосуддю в рамках цього розслідування.

За повідомленням ЗМІ, Роберт Мюллер вів переговори про можливість бесіди з Дональдом Трампом протягом останніх восьми місяців.

У США ведеться розслідування ймовірного втручання Росії в американські президентські вибори в 2016 році. Мюллер з’ясовує, чи була змова штабу Трампа з Кремлем з метою підірвати позиції суперника Трампа від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Москва свою причетність до втручання у вибори в інших державах категорично відкидає. Сам американський лідер неодноразово називав розслідування Мюллера «полюванням на відьом», а також спробою Демократичної партії помститися за поразку свого кандидата на президентських виборах 2016 року.

XS
SM
MD
LG