Доступність посилання

ТОП новини

Обстріл Миколаєва: одна з російських ракет влучила в багатоповерхівку – Сєнкевич


Наслідки російського обстрілу Миколаєва 13 жовтня
Наслідки російського обстрілу Миколаєва 13 жовтня

Російські війська вночі обстріляли Миколаїв, одна з ракет С-300 влучила в багатоповерхівку, є поранений, повідомив мер Олександр Сєнкевич.

«Уночі російські терористи обстріляли Миколаїв ракетами типу С-300. Одна з них влучила у п'ятиповерховий житловий будинок, повністю зруйнувавши квартиру на п'ятому поверсі», – написав Сєнкевич у телеграмі.

За його словами, також пошкодження зазнав сусідній 10-поверховий житловий будинок. Уламками та вибуховою хвилею в ньому винесло вікна, двері, знищено балкони.

Сєнкевич додав, що жертв цієї російської атаки немає, але один чоловік зазнав легких поранень від уламків скла – йому надали медичну допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився.

Раніше цього тижня у результаті російського нічного обстрілу Миколаєва було зруйновано двоповерховий житловий будинок в Центральному районі міста, з-під завалів рятувальники дістали тіло 55-річного чоловіка.

Читайте також: «Руйнація режиму Путіна». Коли Росія припинить ракетний терор України?

Влада регулярно повідомляє про російські обстріли Миколаєва, віднедавна також із застосуванням іранських дронів.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG