Доступність посилання

ТОП новини

Щодо нардепа, який поїхав на окуповану Херсонщину, розслідують кримінальну справу – ДБР


Сам Ковальов наразі не коментує повідомлення про кримінальне розслідування щодо нього
Сам Ковальов наразі не коментує повідомлення про кримінальне розслідування щодо нього

Генеральна прокурорка порушила кримінальне провадження щодо народного депутата Олексія Ковальова в квітні, повідомляє Державне бюро розслідувань 8 червня.

За повідомленням, справу порушили за ініціативи та за матеріалами ДБР.

«Оперативники Бюро встановили, що депутат співпрацює з окупаційними силами російської федерації на тимчасово окупованій території Херсонської області. Підконтрольні йому підприємства постачають харчову продукцію до Автономної Республіки Крим з подальшою реалізацією на території рф, а також завозять на Херсонщину паливно-мастильні матеріали з окупованого Криму», – заявляють у відомстві.

Крім того, як стверджують у ДБР, Ковальов забезпечує розміщення російських військових у приміщеннях підконтрольного йому санаторію в Голій Пристані.

Сам Ковальов наразі не коментує повідомлення про кримінальне розслідування щодо нього.

Депутата Олексія Ковальова, який повернувся на окуповану російськими військами Херсонщину, 3 травня виключили із фракції «Слуга Народу».

Сам Ковальов раніше у коментарі «Схемам» зазначав, що «не зраджував інтересів держави» і «в будь-який момент може повернутися та надати будь-які пояснення будь-якому правоохоронному органу». За його словами, він вирішив повернутися через виборців та власний бізнес.

XS
SM
MD
LG