Доступність посилання

ТОП новини

Суд прийняв відмову Насірова від позовних вимог про поновлення його на посаді голови ДФС


Суд у своїй ухвалі визнає нечинним рішення Окружного адмінсуду про поновлення Насірова на посаді та закриває провадження
Суд у своїй ухвалі визнає нечинним рішення Окружного адмінсуду про поновлення Насірова на посаді та закриває провадження

Шостий апеляційний адміністративний суд своєю ухвалою від 17 лютого прийняв відмову Романа Насірова від позовних вимог про поновлення його на посаді голови Державної фіскальної служби, повідомили в пресслужбі суду.

У Шостому апеляційному адміністративному суді заявили, що суддя у своїй ухвалі визнає нечинним рішення Окружного адмінсуду про поновлення Насірова на посаді та закриває провадження.

У Шостому апеляційному наголосили, що постанова від 17 лютого залишила без змін рішення ОАСК винятково в частині визнання протиправним та скасування розпорядження Кабміну про звільнення Насірова.

31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови ДФС.

11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив його на посаді. Втім, фактично він на роботу не вийшов.

Чи підуть у бюджет 100 мільйонів застави Насірова («Схеми» | Випуск №148)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:28:25 0:00

Наразі ДФС розділили на Державну податкову й Державну митну служби.

За даними слідства, Насіров причетний до так званої «газової схеми Онищенка» і впродовж 2015 року ухвалив низку «безпідставних і незаконних рішень» про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму понад мільярд гривень. Слідство вважає, що такими рішеннями державі завдано збитків на суму майже 2 мільярди гривень. Захист Насірова і він сам ці звинувачення заперечують.

XS
SM
MD
LG