Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: через нічну атаку дронами в Одесі пошкоджена цивільна інфраструктура


Люди не постраждали
Люди не постраждали

Через нічну дронову атаку в Одесі є пошкодження цивільної інфраструктури, без постраждалих, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

«Ударом ворожого безпілотника пошкоджено недобудовану багатоповерхівку, вибито скління. Також зафіксовано пошкодження будівлі навчального закладу – пробитий дах, перекриття, вибиті вікна. Пожеж не було», – написав він у телеграмі.

Кіпер додав, що сили ППО результативно відпрацювали по більшості цілей.

Повітряні сили Збройних сил України попередили, що російські війська в ніч на 8 лютого знову запустили ударні дрони по Україні. Зокрема, в Повітряних силах закликали жителів Одеси перебувати в укриттях через рух безпілотників з акваторії Чорного моря в напрямку міста.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. У січні Росія активізувала свої атаки, внаслідок чого десятки людей загинули, ще сотні були поранені.

Читайте також: В ООН зафіксували 641 випадок загибелі або поранення цивільних в Україні в січні через удари РФ

Президент України Володимир Зеленський 30 січня заявив, що з початку року Росія запустила по Україні понад 330 ракет різних типів і приблизно 600 ударних безпілотників.

Москва, попри докази і свідчення, з початку повномасштабного вторгнення заперечує обстріли цивільних в Україні.

Форум

XS
SM
MD
LG