Доступність посилання

ТОП новини

Держава здала приміщення в «Борисполі» в оренду за 4,6 мільйона гривень – Криклій


За оренду приміщення в митній зоні терміналу F переможець готовий платити в 19 разів більше за стартову ціну, стверджує міністр інфраструктури
За оренду приміщення в митній зоні терміналу F переможець готовий платити в 19 разів більше за стартову ціну, стверджує міністр інфраструктури

Перший аукціон на оренду державного майна в аеропорту «Бориспіль» завершився збільшенням стартової ціни в 19 разів, повідомив увечері 30 січня міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Йдеться про приміщення в митній зоні терміналу F. За словами Криклія, за нього боролися 12 учасників, і переможець готовий платити 4 мільйони 678 тисяч гривень на місяць.

«Виграли – аеропорт і держава, як і має бути. Стартова орендна плата була 243 тисяч 702 гривень. А за результатами конкурсу вона становила 4 мільйони 678 тисяч гривень на місяць. Результат перевершив очікування у 19 разів», – сказав Криклій.

Читайте також: Уряд погодив звільнення керівника «Укрзалізниці» Кравцова​

Він очікує, що нові умови конкурсів на оренду дозволять покращити сервіс у аеропортах та на вокзалах.

«Наш новий підхід – чим більше лотів та учасників конкурсу на оренду на об’єктах інфраструктури, тим кращою буде пропозиція від бізнесу державі», – цитує міністра пресслужба Мінінфраструктури.

27 січня «Приватбанк» виставив на продаж половину адміністративно-громадського комплексу на Крутогірному узвозі в центрі Дніпра. Ауціон призначений на 4 лютого.

XS
SM
MD
LG