Доступність посилання

ТОП новини

Українські партизани «допомогли втомитись» залізничному мосту біля Мелітополя – Федоров


За даними Івана Федорова, російські війська здійснюють фільтраційні заходи в самому Мелітополі та найближчих населених пунктах
За даними Івана Федорова, російські війська здійснюють фільтраційні заходи в самому Мелітополі та найближчих населених пунктах

Українські партизани пошкодили залізничний міст у районі Мелітополя, повідомив мер міста Іван Федоров увечері 14 серпня.

«Мінус один залізничний міст на південно-західному напрямку від Мелітополя дорівнює повній відсутності російських ешелонів зі сторони Криму. Сили спротиву настільки допомогли мосту «втомитись», що рашисти не в силах його відновити вже другу добу», – заявив він у своєму телеграмі.

За його даними, російські війська здійснюють фільтраційні заходи в самому Мелітополі та найближчих населених пунктах, проте наразі партизан не виявили. Федоров не уточнив, де саме був розташований пошкоджений міст.

Читайте також: Федоров: в окупованому Мелітополі пролунав вибух, попередньо спрацював саморобний пристрій

Наразі перевірити цю інформацію незалежно немає можливості.

Мелітополь перебуває під контролем військ РФ від 25 лютого. На початку травня мер Іван Федоров заявляв, що з окупованого міста виїхали понад 60% жителів, а основними проблемами тих, хто залишився, стали дефіцит продуктів і безробіття.

XS
SM
MD
LG