Доступність посилання

ТОП новини

Побиття жінки на Закарпатті: Міноборони повідомило про звільнення офіцера ТЦК


За словами Олександра Павлюка, рішення ухвалили з урахуванням розслідування проти офіцера
За словами Олександра Павлюка, рішення ухвалили з урахуванням розслідування проти офіцера

Старшого офіцера Територіального центру комплектування та соціальної підтримки на Закарпатті звільнили після побиття дружини військового – про це заявив заступник міністра оборони Олександр Павлюк 5 липня.

За його словами, рішення ухвалили з урахуванням розслідування проти офіцера.

«На підставі інформації, наданої за місцем служби офіцера та ураховуючи слідчі дії, які тепер очікують на зазначену особу у зв’язку з провадженням, розпочатим правоохоронними органами за фактом вчинення кримінального правопорушення, прийнято рішення про звільнення цієї особи з лав Збройних Сил України», – заявив він.

Читайте також: 34 депутатам Львівської облради вручили повістки

Павлюк додав, що подальшу оцінку діям працівника військкомати дадуть правоохоронці.

«Зі сторони Закарпатського ОТЦК та СП буде забезпечене максимальне сприяння проведенню слідчих дій та з’ясуванню всіх обставин інциденту», – додав представник Міноборони.

Поліція почала досудове розслідування в справі про напад співробітника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки на жінку на Закарпатті. Конфлікт між працівником військкомату та військовослужбовцем і його дружиною стався 25 червня в Ужгороді. Тоді підозрюваний завдав тілесних ушкоджень жінці, після чого втік з місця події.

XS
SM
MD
LG