Доступність посилання

ТОП новини

У БПП заявили, що Порошенко не буде дебатувати з Зеленським на стадіоні


Іонова сказала, что Порошенко не влаштовуватиме на стадіоні дебатів із Зеленським
Іонова сказала, что Порошенко не влаштовуватиме на стадіоні дебатів із Зеленським

Президент України Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні. Про це в ефірі «Громадського» заявила народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Марія Іонова.

«Тому ми говоримо про ці дебати... Президент Порошенко – європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатись, він буде зустрічатись в телестудії, де мають нормально, професійно відбутись дебати», – зазначила Іонова.

Вона додала, що на стадіон до Зеленського може прийти президент Федерації футболу України Андрій Павелко і «зіграти у футбол».

Раніше Зеленський закликав свого опонента Петра Порошенка взяти участь у дебатах на стадіоні «Олімпійський» у Києві.

31 березня відбувся перший тур виборів президента України. Центральна виборча комісія наразі завершує підрахунок голосів виборців, але вже очевидно, що актор і бізнесмен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко виходять до другого туру, який відбудеться 21 квітня.

Після оголошення результатів екзит-полів чинний президент Петро Порошенко заявив, що дебати кандидатів обов’язково мають відбутися. Зеленський зазначив, що готовий до дебатів. Втім, у його команді згодом припустили, що їхній кандидат не братиме участі в дебатах через їхню беззмістовність.

1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила переможців першого туру виборів президента для участі в теледебатах.

XS
SM
MD
LG