Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко відкликав близько 100 спостерігачів напередодні другого туру – «Чесно»


Діючий президент України і кандидат на президентських виборах Петро Порошенко разом із членами своєї родини на виборчій дільниці у Києві, 21 квітня 2019 року
Діючий президент України і кандидат на президентських виборах Петро Порошенко разом із членами своєї родини на виборчій дільниці у Києві, 21 квітня 2019 року

Кандидат у президенти Петро Порошенко відкликав близько сотні спостерігачів у Київській області, повідомляє рух «Чесно».

За даними активістів, цю інформацію їм повідомив голова окружної виборчої комісії округу №95 (Київська область) Олексій Іванченко (увійшов до комісії за квотою Петра Порошенка).

«Було звернення від довіреної особи (Петра Порошенка – ред.). Коли воно надійшло, я точно сказати не можу. Здається, десь 15 квітня», – цитують в організації Іванченка.

Читайте також: На Запоріжжі поліція забороняла журналістам знімати на дільниці та перевіряла документи

За його словами, він не пам’ятає прізвища автора звернення і точної кількості відкликаних спостерігачів, але їх було близько сотні.

Згідно з заявою «Чесно», активісти звернулися до штабу Порошенка, однак наразі відповіді не отримали.

Регіональні координатори руху також повідомляють про брак спостерігачів на окремих дільницях у Львові.

За посаду президента змагаються шоумен та бізнесмен Володимир Зеленський та чинний президент Петро Порошенко. Виборчі дільниці працюватимуть до 20-ї години.

ЦВК має встановити результати виборів до 1 травня 2019 року. Інавгурація новообраного президента повинна відбутися до 3 червня.

XS
SM
MD
LG