Доступність посилання

ТОП новини

Після розмови з главою Пентагону Резніков анонсує «хороші новини»


За словами Олексія Резнікова, сторони обговорили останні новини з передової, Рамштайн-6 та шляхи зміцнення можливостей ЗСУ
За словами Олексія Резнікова, сторони обговорили останні новини з передової, Рамштайн-6 та шляхи зміцнення можливостей ЗСУ

Міністр оборони України Олексій Резніков після телефонної розмови з очільником Пентагону Ллойдом Остіном анонсує «хороші новини».

«Обговорили останні новини з передової, Рамштайн-6 та шляхи зміцнення наших можливостей. Хороші новини будуть оголошені незабаром. Ллойд Остін III підтвердив, що США не визнають так званий референдум на тимчасово окупованих територіях», – написав він у твіттері.

Читайте також – У ISW кажуть, що ЗСУ, ймовірно, завершили оточення військ РФ в Лимані, Київ це не коментує

Контактна група з питань оборони України, яку очолюють США, ( так званий формат «Рамштайн») наступного разу зустрінеться 12 жовтня в Брюсселі – у переддень зустрічі міністрів оборони Альянсу, що запланована на 13 жовтня.

Попереднє, п’яте засідання контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн», відбулося на авіабазі «Рамштайн» у Німеччині 8 вересня. Тоді, під час засідання, сторони, серед іншого, домовилися про подальшу активізацію програм підготовки українських військових.

XS
SM
MD
LG