Доступність посилання

ТОП новини

У Краснодарському краї Росії сталася пожежа на нафтобазі після ймовірної атаки дронів – ЗМІ


Пожежа почалася близько другої години ночі на вулиці Індустріальній, де, за відкритими даними, розташований нафтопереробний завод компанії «Роснефть» (фото ілюстраційне)
Пожежа почалася близько другої години ночі на вулиці Індустріальній, де, за відкритими даними, розташований нафтопереробний завод компанії «Роснефть» (фото ілюстраційне)

У ніч на 28 лютого на нафтобазі в Туапсе в Краснодарському краї Росії сталася пожежа, повідомила міська адміністрація.

Пожежа почалася близько другої години ночі на вулиці Індустріальній, де, за відкритими даними, розташований нафтопереробний завод компанії «Роснефть». Фото пожежі з’явилися у місцевих телеграм-каналах.

Місцеві жителі розповіли, що чули, як на території нафтобази з різницею в кілька секунд сталися два вибухи, внаслідок яких у прилеглих будинках вибило шибки.

Телеграм-канали Baza і Shot стверджують, що нафтобазу атакували безпілотники, які впали за 100 метрів від нафтосховища. За даними видання Astra, ушкодження зазнала бойлерна, а поряд із будинком знайшли дві вирви глибиною півтора метри.

За даними Astrа, за 30 метрів від місця події розташована казарма з російськими військовими. Офіційної інформації щодо цього немає.

У міській адміністрації заявили, що пожежа сталася у господарській будівлі на території нафтобази і що вогонь вже повністю загасили. Місцева влада стверджує, що вогонь не торкнувся нафтових резервуарів, і розливу нафтопродуктів немає, постраждалих також немає.

У прикордонних регіонах Росії регулярно лунають вибухи. Часто російська сторона звинувачує Україну у причетності до цих інцидентів, проте Київ офіційно це не коментує.

XS
SM
MD
LG