Доступність посилання

ТОП новини

«Слугу народу» Іванісова можуть повернути до фракції – Арахамія


Давид Арахамія
Давид Арахамія

Голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявляє, що депутата Романа Іванісова можуть повернути до фракції, якщо він доведе, що непричетний до злочину. Про це Арахамія заявив на брифінгу в Києві 21 листопада.

«Ми вирішили з ним, що він сам за власною ініціативою виходить з фракції та партії. Ми це підтримуємо. Якщо він спростує, і вся країна побачить, що це був фейк, то ми його заберемо назад», – сказав Арахамія.

Раніше 21 листопада на цю ж тему висловився президент України Володимир Зеленський. Керівництво держави готове до очищення влади від людей, які вчинили кримінальні правопорушення, сказав він.

«Ні в уряді, ні на місцях, ні в областях, ні навіть у партії «Слуга народу» не залишиться нікого з тих, хто причетний хоч до чогось кримінального», – сказав Зеленський і додав, що особисто перевірить, чи причетний один із депутатів фракції «Слуга народу» до вчинення тяжкого злочину.

Президент також додав, що «якщо завтра буде хоч один факт, хоч щось, я змушу цю людину скласти мандат».

Генеральна прокуратура України 20 листопада оприлюднила спростування інформації від генерального прокурора Руслана Рябошапки про погашену судимість народного депутата з фракції «Слуга народу» Романа Іванісова.

Про те, що в Іванісова була судимість за зґвалтування неповнолітньої, спочатку написали ЗМІ.

Іванісов у фейсбуці оприлюднив копію довідки про відсутність судимості.

XS
SM
MD
LG