Доступність посилання

ТОП новини

«Це так працює у всьому світі». У «Слузі народу» прокоментували агітацію під час поїздок Зеленського


20 серпня Зеленський у коментарі Радіо Свобода заперечив, що використовує службові поїздки для агітації за партію «Слуга народу»
20 серпня Зеленський у коментарі Радіо Свобода заперечив, що використовує службові поїздки для агітації за партію «Слуга народу»

Виступи президента України Володимира Зеленського на підтримку «Слуги народу» під час робочих поїздок та на з’їзді партії перед місцевими виборами не є використанням адмінресурсу – таку думку висловив народний депутат від цієї політсили Дмитро Гурін в ефірі Радіо Свобода.

«Те, що президент з’являється на політичних подіях, коли є вертикальна команда, інтегрована, скажімо так, то це відбувалося і з президентом (п’ятим президентом України Петром – ред.) Порошенком, і з усіма президентами… Президент (США Дональд – ред.) Трамп – на всіх з’їздах Республіканської партії... Це не є щось унікальне для України. Зараз говорять, що погано те, що однаково працює в усьому світі. Але воно так працює: є команда – і команда виступає», – сказав Гурін.

Раніше під час робочої поїздки у Дніпро Володимир Зеленський виступив за трибуною із написом «Зе-місцеві» та особисто представив кандидата в мери Дніпра від «Слуги народу» Сергія Риженка.

20 серпня Зеленський у коментарі Радіо Свобода заперечив, що використовує службові поїздки для агітації за партію «Слуга народу».

19-20 серпня президент Зеленський приїжджав з робочою поїздкою до Запорізької та Херсонської областей. Зокрема, у Запоріжжі за його участі відбулася презентація регіональної команди партії «Слуга народу» та кандидата в мери, колишнього топменеджера «Мотор Січі» Віталія Тишечка.

Місцеві вибори в Україні призначені на 25 жовтня 2020 року.

XS
SM
MD
LG