Доступність посилання

ТОП новини

За ранок сили ППО збили 18 російських крилатих ракет – командування


Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що сили ППО збили кілька ракет на підльоті до столиці (ілюстраційне фото)
Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що сили ППО збили кілька ракет на підльоті до столиці (ілюстраційне фото)

Сили протиповітряної оборони збили 18 російських крилатих ракет в ході ранкового масованого удару, повідомляє командування Повітряних сил 22 жовтня.

За даними військових, 17 крилатих ракет Х-101 або Х-555 випустили 10 російських літаків стратегічної авіації Ту-160 та Ту-95 з території Ростовської області. Ще 16 пусків ракет «Калібр» здійснили кораблі з акваторії Чорного моря.

«В зонах відповідальності Повітряного командування «Південь», Повітряне командування «Центр», Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільно-вогневими групами знищено вісімнадцять крилатих ракет ворога: 13 КР Х-101/Х-555; 5 КР «Калібр», – звітує пресслужба.

Читайте також: В Одеській області два влучання в об’єкт енергетики, троє поранених

Раніше мер Києва Віталій Кличко повідомив, що сили ППО збили кілька ракет на підльоті до столиці. Водночас кілька влучань були зафіксовані в регіонах.

Російські війська завдали ракетних ударів по низці регіонів України вранці 22 жовтня. У кількох містах, в тому числі Хмельницькому, на Волині та на Одещині, є перебої з електропостачанням. Кілька людей отримали поранення, інформації про загиблих наразі немає.

XS
SM
MD
LG