Доступність посилання

ТОП новини

Тищенко і Дубінський очолили осередки «Слуги народу» в Києві та столичній області


Микола Тищенко, народний депутат, фракція «Слуга народу»
Микола Тищенко, народний депутат, фракція «Слуга народу»

Депутати Верховної Ради Микола Тищенко і Олександр Дубінський очолили організації владної партії «Слуга народу» в Києві та Київській області відповідно. Про це повідомляє партійний сайт «Слуги народу».

«Рішення про призначення Миколи Тищенка керівником Київської міської парторганізації під час конференції міського партійного осередку ухвалили члени партійної організації. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії», – ідеться в повідомленні.

Аналогічне рішення щодо Дубінського «ухвалили члени обласної партійної організації».

Народний депутат з фракції «Слуга народу» Микола Тищенко наприкінці квітня в коментарі Радіо Свобода назвав неправдивими поширені повідомлення про те, що один зі столичних ресторанів у його власності порушує карантинні обмеження.

27 квітня журналісти програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» опублікували матеріал, в якому стверджується, що відомі особи, зокрема і політики, в час запровадженого карантину відвідують ресторан у Києві, власником якого є депутат Микола Тищенко. Після публікації сюжету мережею почали ширитись критичні зауваження користувачів про вибірковість заборон і рівень відповідальності за їх порушення.

Олександр Дубінський
Олександр Дубінський

Колишній журналіст телеканалу «1+1» і народний депутат із фракції партії «Слуга народу» Олександр Дубінський та його родина за останні роки стали власниками 24 квартир, 17 автомобілів, двох будинків і 70 соток землі, йдеться в іншому розслідуванні проєкту Bihus.Info. Загальна вартість майна оцінюється у 2,5 мільйона доларів.

Дубінський користується Toyota Land Cruiser 2013 року випуску, яка коштує майже 50 тисяч доларів і офіційно належить його матері Аллі Березовській. За словами журналістів, пенсіонерка володіє сімома машинами, серед них – Maserati Coupe Cambiocorsa 2006 року випуску.

«Мама любить швидкість», – розповів Дубінський.

За даними Bihus.Info, народний депутат є власником двох квартир у прилеглому до п’ятизіркового готелю на березі Дніпра Fairmont Grand Hotel будинку. Їх на той час журналіст нібито придбав у 2014-му за 200 тисяч доларів. У 2016 році оціночна вартість таких квартир сягала пів мільйона доларів.

XS
SM
MD
LG