Доступність посилання

ТОП новини

ОП: 3810 людей евакуювали за день гуманітарними коридорами


Українська влада щоденно намагається вивезти з охоплених бойовими діями районів мирне населення та завезти туди речі першої необхідності і продовольств
Українська влада щоденно намагається вивезти з охоплених бойовими діями районів мирне населення та завезти туди речі першої необхідності і продовольств

За 17 березня гуманітарними коридорами в Україні евакуювали 3810 людей, повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

«2 000 маріупольців вже змогли дістатися Запоріжжя, де їм надається допомога. Багато авто ще в дорозі. Для всіх, хто виїхав із Маріуполя, організовано тимчасові пункти допомоги в Бердянську. Завтра такі пункти почнуть діяти в місті Мангуш. Людей, які йдуть пішки, будуть довозити з Мангуша в Бердянськ, звідти – в Запоріжжя», – написав він у своєму телеграм-каналі.

«1 810 мешканців Ворзеля, Бучі, Гостомеля, Шевченкова, Бородянки зараз вже в безпеці. До населених пунктів Київської області гуманітарними коридорами доставлено близько 40 тонн продовольства і медикаментів», – додав Тимошенко.

Українська влада щоденно намагається вивезти з охоплених бойовими діями районів мирне населення та завезти туди речі першої необхідності і продовольство. Російська сторона неодноразово зривала евакуацію цивільних, обстрілюючи маршрути, за якими мали вивозити людей. При цьому Росія звинувачувала у зриві евакуації українську сторону.
Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG