Доступність посилання

ТОП новини

Так тепло, як сьогодні, завтра вже не буде – синоптики


Українські та західні синоптики радять жителям більшої частини території України провести 18 березня більше часу на свіжому повітрі
Українські та західні синоптики радять жителям більшої частини території України провести 18 березня більше часу на свіжому повітрі

Українські та західні синоптики радять жителям більшої частини території України провести 18 березня більше часу на свіжому повітрі.

«Сьогодні навіть і не думайте сидіти цілий день у приміщенні – хоча б на годинку треба вибратися на повітря. Бо так тепло, як сьогодні, завтра вже не буде… Це практично квітневі значення температури повітря. Тому сьогодні купаємося у квітневому теплі, як у відпустці на морі, а завтра повертаємося додому, в березень», – попереджає синоптик Наталка Діденко.

«19 березня в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе дощі вздовж смуги Вінниччина –Київщина – Житомирщина – Чернігівщина, а також знизить температуру повітря у західних та північних областях України. Поза межами цієї умовної смуги суттєві опади не передбачаються. Теплішим у вівторок очікується повітря на Сході, Півдні та в багатьох центральних областях, проте це вже буде не сьогоднішнє тепло, +9 +14 градусів», – додає український фахівець.

Американський погодний сайт wunderground.com попереджає, що в Києві з 19 березня вдень буде від +8 до +10 градусів, а вночі температура опускатиметься до 0 +2 градусів. Рясних опадів, крім вівторка, не очікується, а сонячні дні чергуватимуться з похмурими.

XS
SM
MD
LG