Доступність посилання

ТОП новини

Рада достроково припинила повноваження генерал-лейтенанта Забродського


Відповідний проєкт постанови на засіданні 20 березня підтримали 307 народних депутатів
Відповідний проєкт постанови на засіданні 20 березня підтримали 307 народних депутатів

Верховна Рада України достроково припинила повноваження народного депутата з фракції «Європейська солідарність» Михайла Забродського у зв’язку з його особистою заявою, повідомили народні депутати Олексій Гончаренко і Ярослав Железняк.

Відповідний проєкт постанови на засіданні 20 березня підтримали 307 народних депутатів.

«Генерал-лейтенант повертається на військову службу – його планують призначити заступником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного», – написав у своєму телеграм-каналі Олексій Гончаренко.

«Знову парламент оновив рекорд, і зараз залишилося 404 нардепів», – додав Ярослав Железняк.

17 березня у Верховній Раді України був зареєстрований проєкт постанови про дострокове припинення повноважень народного депутата, генерал-лейтенанта ЗСУ Михайла Забродського.

Член фракції «Голос» Ярослав Юрчишин у Telegram повідомив, що це рішення Забродського пов’язане з його наміром сконцентруватися на допомозі Генштабу ЗСУ.

Михайло Забродський – український військовий, генерал-лейтенант Збройних сил України, народний депутат України, перший заступник голови комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки, екскомандувач Високомобільних десантних військ(2015–2019 роки). У 2019 році був обраний народним депутатом до ВР від партії «Європейська солідарність».

XS
SM
MD
LG