Доступність посилання

ТОП новини

Жодних проблем із забезпеченням військових зимовим одягом немає – Веніславський


За словами Веніславського, питання із забезпеченням військових зимовою формою «вже вирішене»
За словами Веніславського, питання із забезпеченням військових зимовою формою «вже вирішене»

Жодних проблем із забезпеченням укоаїнських військових зимовим одягом немає. Про це заявив член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, член фракції «Слуга народу» Федір Веніславський.

«Буквально минулого тижня у нас відбулося засідання комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. На засіданні був присутній заступник міністра оборони, відповідальний за речове забезпечення Збройних сил України. Учора ми спілкувалися з ним в індивідуальному порядку з цього питання. Станом на вчора, станом на сьогодні жодних проблем із забезпеченням військовослужбовців зимовим одягом немає. Більше того, воно вже вирішене: є надлишки військового зимового одягу, які постачаються на склади», – запевнив Веніславський.

11 жовтня президент Володимир Зеленський провів чергову Ставку верховного головнокомандувача під час якої, зокрема, обговорювалось питання підготовки війська до зими.

У Міністерстві оборони 13 жовтня заявили, що першочергові потреби щодо зимової форми уже закриті, триває робота для повного забезпечення усіх потреб. У міністерстві запевняли, що зимова форма надійде до усіх бойових підрозділів ЗСУ до 15 жовтня.

banner_Viber-Ukraine -- artier.gif" src="../../img/spacer.gif" title="This is just placeholder, it will be replacedcle (GR-2087)
XS
SM
MD
LG