Доступність посилання

ТОП новини

Глава Мін’юсту звільнив керівництво реєстраційної і виконавчої служби Києва


Павло Петренко
Павло Петренко

Міністр юстиції Павло Петренко звільнив керівників і заступників реєстраційної і виконавчої служб Києва. Крім того, всі очільники районних реєстраційних і виконавчих служб столиці України відсторонені від виконання посадових обов’язків на час проведення перевірки їхньої діяльності.

Як повідомляє прес-служба Мін’юсту, найближчим часом будуть оголошені публічні конкурси на заміщення вакантних посад у реєстраційній і виконавчій службах Києва.

«Причиною таких кадрових рішень стало відвідування без попередження керівництвом Мін’юсту районних реєстраційних служб міста Києва. Керівники установ на місцях відверто саботують зміни, що вводяться Мін’юстом, у багатьох службах зафіксовані довгі черги, а їхнє керівництво не інформує людей про можливість зареєструвати компанію або отримати довідку в будь-якому іншому районі, де черг немає», – уточнює прес-служба.

Мін’юст закликає мера Києва Володимира Кличка в рамках реформ і передачі функцій з реєстрації на місця оголосити спільний конкурс на заміщення посад всіх керівників реєстраційних служб районного рівня і керівництва міської реєстраційної служби.

XS
SM
MD
LG