Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» протестує під Адміністрацією президента


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Кілька сотень представників «Правого сектору» проводять акцію протесту в Києві біля будівлі Адміністрації президента України.

Представники «Правого сектору» заявляють, що хочуть отримати пояснення, чому в Дніпропетровській області блокується база добровольчого батальйону «Правого сектору».

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, акція відбувається спокійно, до мітингувальників з адміністрації ніхто не виходив. Дехто з протестувальників одягнений у військову форму.

28 квітня «Правий сектор» заявив про блокування військовослужбовцями 25-ї і 95-ї бригад Збройних сил України бази добровольчого батальйону ПС на Дніпропетровщині.

У Міністерство оборони України заявили, що інформація про блокування підрозділами Збройних сил бази добровольчого батальйону «Правий сектор» спрямована на підвищення градусу напруги у суспільстві і можуть бути передумовами для збройних провокацій на території України напередодні травневих свят.

Як йдеться в повідомленні відомства, у Дніпропетровській області тривають навчання підрозділів Високомобільних десантних військ Збройних сил України.

Раніше підрозділи «Правого сектору» почали підготовку до входження до складу Збройних сил.

XS
SM
MD
LG