Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко оголосив догану головам Закарпатської та Донецької обладміністрацій


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко підписав указ про оголошення догани голові Закарпатської обласної державної адміністрації Василю Губалю та голові Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександру Кіхтенку. Про це йдеться в указі № 263/2015, опублікованому на сайті президента.

Догани оголошені «за неналежне здійснення в межах відповідних територій заходів, пов’язаних з будівництвом інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави».

У березні президент України Петро Порошенко затвердив план будівництва фортифікаційних споруджень на Донбасі. За словами віце-премʼєра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, до процесу зведення фортифікаційних споруд на сході України долучилися 20 областей.

У квітні в Міністерстві оборони прозвітували про продовження зведення оборонних рубежів для захисту від можливого нападу. Ці оборонні споруди, за даними відомства, складатимуться з сотень бліндажів та окопів різного призначення, десятків опорних пунктів і вогневих споруд. У прес-службі Міноборони наголосили, що за будівельні роботи, окрім місцевих підприємств, відповідають відряджені цивільні будівельні компанії Одеської та Волинської областей. За словами керівництва сектору, під час побудови складних систем оборонних рубежів та опорних пунктів використовуються лише якісні будівельні матеріали.

XS
SM
MD
LG