Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики продовжують обстріли практично з усієї наявної в них зброї − прес-центр АТО


Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 15 травня 2015 року
Ситуація в зоні бойових дій на Донбасі, 15 травня 2015 року

Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції практично з усієї наявної в них зброї. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

Згідно з повідомленням, на Луганському напрямку бойовики застосовували танки, артилерію, міномети, гранатомети, кулемети, протитанкові ракетні комплекси, снайперські гвинтівки і стрілецьку зброю, обстрілюючи переважно Станицю Луганську та Щастя. На Донецькому напрямку − обстріляли Гранітне, Опитне, Березове та Піски.

«На Артемівському напрямку противник вів вогонь по Світлодарському, Ленінському, Кіровому, Розовці та Золотому. Такод бойовики обстрілювали Широкине. Ворожі безпілотники були помічені у небі за напрямками Чермалик-Новоселівка, Ясинувата-Донецьк, Старобільськ-Курячівка, Лиман-Щастя, а також Весела Гора-Щастя», − йдеться в повідомленні.

Також у прес-центрі АТО повідомили, що бійці одного з підрозділів Збройних сил України, які захищають Широкине, допомогають відновлювати водопостачання у Бердянському.

Попри режим припинення вогню, оголошений іще в середині лютого, обстріли й бойові сутички на лінії контакту сторін тривають, у тому числі й із застосуванням озброєнь, що мали бути відведені. Сторони звинувачують у порушеннях і провокаціях одна одну.

XS
SM
MD
LG