Доступність посилання

ТОП новини

Москаль: за останні години в боях на Луганщині поранені троє бійців АТО


Геннадій Москаль, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації
Геннадій Москаль, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявляє, що починаючи з вечора суботи і до сьогоднішнього ранку, в результаті бойових дій на Луганщині поранені троє військовослужбовців. Про це Геннадій Москаль повідомив на своєму сайті.

«Учора, починаючи з 19-ї години, Станицю Луганську та околиці обстрілювали з важкої артилерії, а з 21-ї – зі зброї меншого калібру, включаючи міномети та автоматичні гранатомети…Даних про постраждалих мирних мешканців немає, однак у результаті обстрілу поранений один військовослужбовець. Крім Станиці бойові зіткнення та обстріли відбулися також у Щасті та Кримському. Руйнувань інфраструктури чи житла тут немає, але в обох населених пунктах поранені українські військові. За попередніми даними, всього, починаючи з учорашнього вечора й до сьогоднішнього ранку, в результаті бойових дій на Луганщині поранені троє військовослужбовців», – повідомив Москаль.

Газопостачання у станиці Луганській станом на ранок неділі відновлено, додав Геннадій Москаль.

Раніше у неділю прес-центр АТО також повідомляв, що з вечора суботи і впродовж неділі на луганському напрямку незаконні збройні формування з артилерії, гранатометів, мінометів та великокаліберних кулеметів стріляли по Станиці Луганській, Щастю, Жовтому. Сепаратисти відповідають, що то українська сторона 36 разів за минулу добу порушувала режим припинення вогню.

XS
SM
MD
LG