Доступність посилання

ТОП новини

Обстрілами у Мар'їнському районі зруйновано понад 1000 будинків − ДонОДА


Зруйнований будинок поблизу Донецька
Зруйнований будинок поблизу Донецька

У Мар’їнському районі Донецької області обстрілами зруйновані 130 будинків комунальної власності та 919 приватних будинків. Про це повідомили у прес-службі Донецької ОДА.

За інформацією прес-служби, сьогодні голова Донецької ОДА Павло Жебрівський з робочим візитом побував у Мар’їнському районі, який постійно потерпає від обстрілів.

Чисельність населення Мар’їнського району до початку бойових дій становила 84700 осіб, на сьогодні − приблизно 72 тисячі. Три громади непідконтрольні Україні. Через територію району проходить лінія розмежування, і саме там з 3 червня не вщухають бої.

Павло Жебрівський зустрівся з головою райдержадміністрації Віктором Морозом та обговорив питання, що стосується відновлення інфраструктури Мар’їнського району.

За минулу добу, 19 червня, як повідомляє штаб АТО незаконні збройні формування 72 рази порушували умови припинення вогню в зоні проведення АТО.

Бойовики звинувачують у порушенні перемир'я українських військових. Підтвердження цієї інформації з незалежних джерел немає.

XS
SM
MD
LG