Доступність посилання

ТОП новини

Особу затриманого, що назвався російським майором, перевірять – Мотузяник


Документи двох затриманих осіб
Документи двох затриманих осіб

Особу чоловіка, затриманого напередодні українськими прикордонниками, який назвався кадровим російським офіцером, перевірять. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Обидві особи (затримані прикордонниками на пункті «Березове» – ред.) назвалися. Один із них назвався кадровим офіцером російської армії у званні майора. Його особу ще доведеться зʼясовувати, мало ким він міг назватися. Водночас щодо іншої особи, попередньо встановлено, що він належить до лав незаконних збройних формувань», – зазначив Мотузяник.

Раніше Державна прикордонна служба повідомила про затримання на виїзді з окупованої території «КамАЗу» з боєприпасами. У вантажівці було двоє чоловіків, обох їх затримано.

(Відео Прикордонної служби України / «5 канал»)

Як повідомив у неділю Олександр Мотузяник, для зупинки вантажівки прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли, на місце дотримання доправили додаткові резервні групи.

Сепаратисти інформацію про затримання цих осіб наразі не коментували. Не було реакції на затримання й з боку Росії. Москва раніше заперечувала участь у конфлікті на сході України своїх кадрових військових.

На цю ж тему:

26.07.2015
Прикордонники повідомили про затримання на Донеччині майора Росії та «КамАЗу» з боєприпасами

«В «КамАЗі» виявили велику кількість ящиків з боєприпасами. Зокрема гранати Ф-1, набої різного калібру та постріли до РПГ-7в» далі
XS
SM
MD
LG