Доступність посилання

ТОП новини

В «Опозиційному блоці» погрожують бойкотувати вибори


Михайло Добкін
Михайло Добкін

В «Опозиційному блоці» вимагають реєстрації всіх регіональних організацій цієї політичної сили і погрожують бойотувати вибори у разі відмови, заявляє народний депутат від «Опозиційного блоку» Михайло Добкін.

«Ми вимагаємо зареєструвати всі організації «Опозиційного блоку». Ми вимагаємо покарати всіх винних у нападі на мітинг партії і її офіс. Ми вимагаємо відставки керівництва області, яке фактично координує такі дії радикальних сил і відставки керівника Головного управління юстиції», – йдеться у заяві Добкіна, опублікованій у понеділок, 3 серпня.

«У разі невиконання наших вимог «Опозиційний блок оголосить бойкот майбутнім виборам. Ми звернемося до всіх демократичних країн і міжнародних організацій із закликом не визнавати вибори, на які не допускається опозиція», – додав Михайло Добкін.

Раніше у понеділок начальник головного управління юстиції у Харківській області Юрій Георгієвський повідомив, що Головне теруправління юстиції в області поки що не буде реєструвати обласний осередок «Опозиційного блоку» і партія не зможе взятии участь у місцевих виборах. Таке рішення він пояснив «процедурними причинами».

Сьогодні харківська міліція повідомляла про напад на офіс «Опозиційного блоку», зокрема група невідомих закидала офіс, в якому розташовується приймальня народного депутата від «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна, петардами і камінням, а також розбила вікна в мікроавтобусі, що стояв поблизу будівлі. За даними правоохоронців, тоді ніхто з громадян не постраждав. Про викрадення активіста у МВС не повідомляли.

Офіс «Опозиційного блоку» у Харкові закидали петардами і камінням
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:49 0:00

XS
SM
MD
LG