Доступність посилання

ТОП новини

Переговори у Мінську ще тривають – Пушилін


Денис Пушилін
Денис Пушилін

Представник угруповання «ДНР» у Тристоронній Контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Денис Пушилін заявляє, що переговори у Мінську ще тривають.

«Переговори тривають, ми продовжуємо обговорювати перспективи парафування документа. Але, швидше за все, нічого не буде», – заявив Пушилін, якого цитують сайти сепаратистів.

Представники України та ОБСЄ у Тристоронній контактній групі не коментували ситуацію. Більше подробиць наразі немає.

Раніше Радіо Свобода повідомляло, що у переговорах Тристоронньої контактної групи, які проходили у Мінську у понеділок, 3 липня, оголосили перерву. Проте засідання підгрупи з безпеки, де обговорюють договір про відвід озброєнь калібром менше 100 міліметрів, триває.

Минулого місяця президент України Петро Порошенко заявив, що доручив підписати у рамках Тристоронньої контактної групи угоду, яка дозволить почати відведення озброєння і створити 30-кілометрову буферну зону уздовж лінії зіткнення.

21 липня під час переговорів у Мінську представники Тристоронньої контактної групи домовилися про відведення від лінії зіткнення озброєння калібром до 100 міліметрів, але не підписали ніякого документу.

XS
SM
MD
LG