Доступність посилання

ТОП новини

«Блок Порошенка» вирішив іти на місцеві вибори


(архівне фото ©Shutterstock)
(архівне фото ©Shutterstock)

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на своєму 12-му позачерговому з’їзді ухвалила рішення про участь місцевих організацій партії у виборах 25 жовтня 2015 року.

Керівником загальнонаціонального штабу партії став Ігор Кононенко, повідомив сайт партії.

Він також навів заяви кількох провідних членів партії. Зокрема, голова «Блоку Петра Порошенка» Віталій Кличко, який очолив партію після влиття в неї його власної партії «Удар», заявив, що їхня мета – «привести до влади людей, яким довіряє суспільство, незважаючи на те, чи є вони членами партії чи ні, і забезпечити розвиток регіонів».

А керівник фракції «Блоку Петра Порошенка» у Верховній Раді Юрій Луценко говорив про те, що «сьогодні є чотири вороги, які працюють на знищення нашої державності, – це олігархи, популісти, радикали і сепаратисти». За його словами, саме від «Блоку Порошенка» «залежить, чи вистоїть наша державність», бо, як сказав про свою партію Луценко, «ми – провайдери українського інтересу в парламенті». Він додав, що «Блок Порошенка» пропонує Україні на місцевих виборах 25 жовтня «обпертися на стабільну силу людей, які беруть на себе відповідальність».

Напередодні виборів наприкінці серпня партії «Блок Петра Порошенка» і «Удар» об’єдналися, а ще одна з нині коаліційних партій, «Фронт змін» Арсенія Яценюка, заявила, що не йтиме на ці вибори самостійно.

XS
SM
MD
LG