Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб: інформація про загибель 15 військових 7 листопада недостовірна


У Генеральному штабі Збройних сил України спростовують поширену в ЗМІ інформацію про загибель 15 військовослужбовців у зоні АТО 7 листопада внаслідок обстрілів під Донецьком.

«Генеральний штаб ЗС України категорично спростовує таку інформацію, оскільки вона недостовірна і розповсюджується з метою дискредитації сил АТО. Наголошуємо, що ситуація у зоні АТО 7 листопада 2015 року була відносно спокійна. Обстріли сил АТО характеризувалися як неприцільні, та велися зі стрілецької зброї і гранатометів. За добу 7 листопада 2015 року було поранено одного бійця (підрив на невідомому вибуховому пристрої)», – йдеться в повідомленні Генштабу.

У Генштабі також нагадали, що 14 листопада внаслідок мінометного обстрілу саперів, які виконували завдання неподалік шахти Дутовка, були поранені дев’ять військовослужбовців, один із них згодом від отриманих травм загинув.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація про те, що 7 листопада внаслідок обстрілу бойовиків населених пунктів Піски, Авдіївка, Мар’їнка, Опитне й Станиця Луганська на сході України загинули 15 українських військових.

У штабі АТО 8 листопада повідомляли, що попереднього дня на сході України ніхто з українських військовослужбовців не загинув і не був поранений.

XS
SM
MD
LG