Доступність посилання

ТОП новини

Всередині БПП створять «антикорупційну платформу» – Фірсов


Єгор Фірсов
Єгор Фірсов

Депутат від Блоку Петра Порошенка Єгор Фірсов, коментуючи ймовірний розкол у фракції, повідомив, що декілька незгодних депутатів планують утворити всередині фракції окрему групу з попередньою назвою «антикорупційна платформа».

«Там ми будемо виробляти ряд позицій всередині фракції. Що ж стосується розвалу фракції, то такої загрози я поки не відчуваю, хоча вона не однорідна. Коли деякі колеги говорять про те, що ми маємо бути єдині, однією командою, то єдиною командою ми повинні бути по відношенню до чогось, до якихось позицій, наприклад, відставки генерального прокурора, заміни членів ЦВК, оцінки діяльності уряду. Наразі ж фракції не вистачає реального змісту і його ми будемо виробляти в межах антикорупційної групи», – сказав він.

Незгодних з політикою фракції Фірсов нарахував в межах 5-10 осіб, і саме ці люди, за його словами, теоретично можуть вийти з БПП. Імен він не назвав.

Коментуючи таку заяву колеги, голова фракції БПП Юрій Луценко заявив, що відбувається дискредитація фракції в цілому та її окремих членів. Він наголошує, що на засіданні фракції у понеділок «просто відбувалася відверта розмова людей, які сповідують відкриту політику».

Згідно з інформацією, яку напередодні оприлюднила низка ЗМІ, на засіданні фракції БПП в понеділок ввечері група депутатів звинуватила частину керівництва фракції в корупції й організації інформаційних провокацій.

XS
SM
MD
LG