Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики спровокували бій на Луганщині, ЗСУ відбили атаку – штаб АТО


У прес-центрі штабу АТО вранці середи повідомили про продовження бойовиками обстрілів на Донбасі і спровокований ними ввечері вівторка бій на Луганщині. Про це йдеться у повідомленні на сторінці у Facebook.

«В районі Сизого (село у Станично-Луганському районі Луганської області – ред.) вчора о 21:00 відбулося бойове зіткнення, в результаті якого українські бійці відігнали противника від своїх позицій щільним вогнем зі стрілецької зброї», – йдеться в повідомленні.

За даними штабу, з 18-ї години вчорашнього вечора і до ранку середи бойовики 18 разів відкривали вогонь по населених пунктах Піски, Авдіївка, Тарамчук, Луганське, Ленінське, Болотенне, Широкине, Новгородське та Трьохізбенка.

За даними української сторони, бойовики при обстрілах використовували БМП, міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Повідомлень про жертви чи поранених серед українських військових немає.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах пишуть про вечірній обстріл з боку ЗСУ Донецького аеропорту, селища Спартак, а також населених пунктів Піски та Опитне.

В угрупованні «ЛНР», що контролює частину Луганської області, про обстріли за останні години не повідомляють.

З початку листопада повідомлення про порушення режиму тиші сторонами конфлікту на Донбасі почастішали після відносного затишшя, яке було там упродовж вересня-жовтня.

XS
SM
MD
LG